Több

     

    Raymond E. Feist – Mágus: A tanítvány (Résháború 1.)

    Raymond E. Feist – Mágus: A tanítvány

    Hangoskönyv

    A Résháború sorozat 1. része

    Előadja: Professor

    A Szigetkirályság partvidékén egy Pug nevű árva a híres varázsló, Kulgan  mellett ismerkedik a mágia tudományával. Bátorsága révén helyet kap a  hercegi udvarban és a hercegnő szívében, ugyanakkor azonban  tanulmányival sehogysem boldogul. Mégis Pug különös mágiája fogja egy  napon örökre megváltoztatni két világ sorsát. Mert egy másik létsík  sötét teremtményei rést ütöttek a valóság szövetén, hogy újra  megkezdődhessen a Rend és a Káosz örökkévaló küzdelme.
    Jó szórakozást!

    HANGOSKÖNYV fájlok letöltése:

    VÁJTFÜLŰEKNEK: EREDETI FÁJLOK (AKÁR EGYBEN IS LETÖLTHETŐ)

    8 HOZZÁSZÓLÁS

    1. Tuti kiderül hogy Thomas valami tünde leszármazott!😁Kíváncsi lettem,pedig eddig csak azért hallgattam mert hogy te olvasod!😉Köszönöm 🙃

    2. Nagyon jó történet,. kár, hogy csak az első öt könyv van meg. a 6. és 7. a Király Kalóza I-II, hiányzik. Meg a Birodalom, sorozat, meg a Sötét háború sorozat, meg az Árnyak tanácsa. Sajnos az utolsó szériának csak az első, könyve létezik nyomtatásban magyarul. és a kiadó nem tervezi a többit. Öröm, hogy Megtaláltam magyarul. És a felolvasás is jó.

    HOZZÁSZÓLÁST ÍROK

    Kérjük, írja be véleményét!
    írja be ide nevét

    Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

    További hangoskönyvek