Több

     

    Jeffrey Archer – Kettős mérce

    Jeffrey Archer – Kettős mérce

    Hangoskönyv

    Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

    Az autószerelő Danny csak egy dologra vágyik: szeretné visszaforgatni az idő kerekét. Pedig minden olyan jól indult: feleségül kérte a barátnőjét, aki igent mondott, és az eljegyzés ünnepléséhez csatlakozik hozzájuk a fiú legjobb barátja, Bernie is. A mulatság végére azonban Bernie holtan fekszik a vendéglő mögötti sikátorban, Dannyt pedig gyilkosság vádjával perbe fogják. A bíróság a közvetett bizonyítékok alapján huszonkét év börtönbüntetésre ítéli, ahol a fiatalember már az első naptól kezdve a bosszú hálóját kezdi el szőni azok ellen, akik tönkretették az életét és ide juttatták. A rács mögött igaz barátokra lel, akik segítenek neki a leleplezés megtervezésében, a sors pedig meglepő lapot oszt Dannynek. A börtönéletet saját tapasztalatból is ismerő népszerű angol író, Jeffrey Archer (A szerencse fiai, A tizenegyedik parancsolat, Tökéletes másolat) rendkívüli izgalmakkal teletűzdelt története az utolsó pillanatig lebilincseli az olvasó figyelmét.

    Jó szórakozást!

    HANGOSKÖNYV fájlok letöltése:

    12 HOZZÁSZÓLÁS

      • Nincs mit! Arra következtetek, hogy korábban még nem hallottad pedig jó régi anyag, így talán új lesz neked a Clifton krónika is.
        De irigyellek. Szerintem azok a legjobb regényei a mesternek ( Jeffrey Archer)

    1. Most fedeztem fel ezt a J.Archert. A Clifton-krónikák szenzációs volt,ezt már előre köszönöm. Nagyon sokat jelent a munkád kedves Prifessor!

      • Köszönöm szépen az elismerést!
        Örülök, hogy önnek is tetszik Sir Jeffrey stílusa, regényei. Ez az egyik első felolvasásom, imádom ezt a könyvet. Jó szórakozást hozzá!

    2. Óh,Így a végére fel is fedeztem a komment szekciót!😅 Nagyon köszönöm hogy ezt fantasztikus könyvet meghallgathattam tőled!😊 Imádtam minden percét!❤💯👏👏👏

    3. Nagy rajongód vagyok. Rövid idő alatt végighallgattam az összes könyvet a spotyflay-on. Ezt az oldalt most fedeztem fel. Remélem még sok könyvet kapunk tőled. Jó munkát kívánok!

    4. Ez volt az első könyv, amelyet meghallgattam tőled. Többször is. Ez az egyik kedvencem. A történet felépítése brilliáns. Ahányszor újra hallgatom mindig figyelem, hogy az író milyen mesterien rakta össze a cselekményt.
      Hála a választásodért és a munkádért.

    HOZZÁSZÓLÁST ÍROK

    Kérjük, írja be véleményét!
    írja be ide nevét

    Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

    További hangoskönyvek