Több

     

    Bernard Cornwell – Sharpe trófeája (Sharpe sorozat 8.)

    Bernard Cornwell – Sharpe trófeája

    Hangoskönyv

    A Sharpe sorozat 8. része

    Előadja: Professor Hangtechnika: Satilla

    Azok ​a Kedves Olvasók, akik az első kötetben (Sharpe lövészei) már megismerkedtek Richard Sharpe-pal, új történelmi-háborús regénysorozatunk főszereplőjével, tudják, hogy hősünk származása, neveltetése és modora bizony hagy némi kívánnivalót: egy szajha törvénytelen gyermeke, a börtön elől menekült az angol hadseregbe, nem a szavak embere, ám tizenöt leszolgált év után közlegényből immár hadnagy lett, és ezt kevesen érték el az 1800-as évek elejére.
    Sharpe hadnagyot most egy vadonatúj, Simmerson ezredes pénzén felállított zászlóaljhoz csatolják hűséges lövészeivel és a rettenthetetlen Harper őrmesterrel együtt. Sir Henry Simmerson könyvből tanulta a hadvezetést – irányítani tehát nem, de brutálisan büntetni annál jobban tud.
    Hogyan lehet egy tehetségtelen parancsnok és elkényeztetett unokaöccse alakulatából ütőképes csapatot kovácsolni? Sehogy. De Sharpe a karrierjével – vagyis az életével – játszik, ha ez nem sikerül neki. Itt csak egy eszelősen merész terv segíthet: szerezni kell egy császári sast!
    A francia ezredek nem zászló alatt, hanem személyesen Napóleontól kapott, aranyozott sascímerekkel vonultak csatába. Az ezred becsületén esik folt, ha ezt a sast elveszíti. Márpedig Sharpe eltökélte, hogy egy ilyen sas lesz a trófeája…

    Jó szórakozást!

    HANGOSKÖNYV fájlok letöltése:

    VÁJTFÜLŰEKNEK: EREDETI FÁJLOK(AKÁR EGYBEN IS LETÖLTHETŐ)

    2 HOZZÁSZÓLÁS

    HOZZÁSZÓLÁST ÍROK

    Kérjük, írja be véleményét!
    írja be ide nevét

    Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

    További hangoskönyvek