Több

     

    John Sandford – Borotvaélen ( Lucas Davenport 4.)

    John Sandford – Borotvaélen

    A Lucas Davenport sorozat 4. része

    Előadja: Professor   Hangtechnika: Satilla

    Sandford közvetlen az előző regényt, a ”Szemet szemért”-et folytatja. A pszichopata elmebeteg gyilkos Bekkernek sikerül megszöknie. Davenport aki miután kilépett a rendőrségtől, megint kezd az idegösszeomlás felé sodródni. Minden jel arra mutat, hogy a haláldoktor New York – ban gyilkolászik. Lucast felkérik afféle tanácsadónak a New Yorkiak. Az unatkozó exzsaru odarepül és elfogja a vadászat izgalma. Ismét együtt dolgozik Lily Rothenburgal aki egyszer már összetörte a szívét. Persze ahogy megszokhattuk az írótól nem csak a Bekker ügyről szól a könyv. Sőt felbukkan egy másik csinos nyomozónő is. A lassan magára találó Lucas a két nő között őrlődik, ám brilliáns elméje közben sem áll le. A regény szálai egy gyorsvonat sebességével rohannak a meglepő végkifejlet felé.

    Jó szórakozást!

    HANGOSKÖNYV fájlok letöltése:

    VÁJTFÜLŰEKNEK: EREDETI FÁJLOK(AKÁR EGYBEN IS LETÖLTHETŐ)

     

     

    22 HOZZÁSZÓLÁS

    1. Kedves Professor!
      Mit csinálok rosszul, hogy, amikor hallgatom az új könyvet 15-20 percenként, automatikusan leáll a felolvasás. Újra kell indítanom a fejezetet, és visszatekerni oda, amikor leállt. Onnan megint 15-20 percig megy.
      Köszönöm a segítséget.
      K.

    2. Hurrá, túléltük mindketten. Davenport és Én. Az első fejezet 25:12 perce után azt hittem, hogy fel vagyok készülve minden meglepetésre, de hiába voltam szemfüles, mégis felkészületlenül ért minden hangeffekt. Fantasztikus!!! Mindenkinek ajánlom, hogy (biztonságos körülmények között) fülessel hallgassa meg. Gratulálok.

    3. Kedves Professor!
      Igazán nagyszerűek a hangoskönyvei. A magam részéről jobban kedvelem azokat, amelyekben nem használ különböző hangeffektusokat, véleményem szerint jobb a felolvasása, mint a „rádiójáték”.
      Köszönöm szépen a munkáját.
      Tóth Sándor

    HOZZÁSZÓLÁST ÍROK

    Kérjük, írja be véleményét!
    írja be ide nevét

    Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

    További hangoskönyvek