Több

     

    Jeffrey Archer – Párbaj ( Kane & Abel 1.)

    Jeffrey Archer – Párbaj 

    A Kane & Abel trilógia 1. része

    Előadja: Professor   Hangtechnika: Satilla

    Ugyanazon ​a napon, 1906. április 18-án látja meg a napvilágot két újszülött – egyikük Bostonban, egy milliomoscsalád sarjaként, másikuk egy eldugott lengyelországi faluban. Két évtized múltán útjaik Amerikában találkoznak: William Kane, a fiatal, nagyreményű bankár, és Abel Rosnowski, az apátlan-anyátlan árva, nincstelen lengyel bevándorló. Mindketten elszánt harcot folytatnak a pénzért, a sikerért… A ragyogóan megírt történet hat évtizedet ölel fel, s két olyan kimagasló egyéniségről szól, akiknek a végzete úgy rendelte, hogy megmentsék – és tönkretegyék egymás életét. Jeffrey Archer (A tizenegyedik parancsolat, A szerencse fiai, Tökéletes másolat, A vörös király) remekműve, amelyet első kiadása óta milliók olvastak szerte a világon, egyaránt bővelkedik drámai jelenetekben, kalandokban, nagy összecsapásokban és megrázó mozzanatokban. Egymást követik a váratlan fordulatok, egészen a legutolsó mondat végső csattanójáig. A történet pedig folytatódik Archer ugyancsak nagy sikerű A tékozló lány című kötetében.

    A Hangoskönyv teljes lejátszási ideje: 18:23:39
    nem egy vékonyka könyv volt ez!

    Jó szórakozást!

    HANGOSKÖNYV fájlok letöltése:

     

     

    23 HOZZÁSZÓLÁS

    1. Nagyon jó, tanulságos (és számomra is megható) történet volt a már “megszokott” színvonalon felolvasva. Köszi szépen.

    2. Köszönöm szépen a színvonalas felolvasást, Nagyon nagyon jó volt a történet, fordulatokban gazdag, tanulságos,idöközönként könnyeket csalogató mint minden Jeffrey Archer regény. Nagyon jó lenne a folytatást is meghallgatni a Tékozló lányt. Van rá esély a közel jövőben? Ha igen akkor nagyon várom… Illetve bármi Jeffrey Archer regényt. Még egyszer köszönöm egy élvezet az önt hallgatni.

      • Köszönöm! Természetesen jön a folytatás rövidesen. Jeffrey Archer nekem is az egyik legnagyobb kedvencem, bár gondolom ez mindenkinek lejött 🙂

    3. Nagyon jó volt köszönöm .

      A tékozló lányt csak én nem találom vagy mèg nem készült el ? Nagyon várós !

      Szinte mindent végig hallgattam ( sharpe , lucas davenport , Clinton krónikák az volt az egyik kedvencem ) minden felolvasás fantasztikus

    HOZZÁSZÓLÁST ÍROK

    Kérjük, írja be véleményét!
    írja be ide nevét

    Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

    További hangoskönyvek