Több

     

    Raymond E. Feist – Sethannon alkonya (Résháború 4.)

    Raymond E. Feist – Sethannon alkonya

    A Résháború sorozat 4. kötete

    Felolvassa: Professor

    Gonosz szél fúj Midkemiában. Sötét seregek gyülekeznek, hogy szétzúzzák a Szigetkirályság erőit, és félelmetes mágia rabláncára fűzzék lakóit. A Rend és a Káosz erői közötti végső küzdelem Sethanon városáért folyik.

    Pugnak, a varázslómesternek, akit sokan Milamber néven ismernek, óriási és veszedelmes utat kell bejárnia az idők hajnaláig, hogy megküzdhessen az ősi, szörnyűséges Ellenséggel több ezer világ sorsáért.

    Jó szórakozást!!!

    HANGOSKÖNYV fájlok letöltése:

    11 HOZZÁSZÓLÁS

    1. Köszönöm a zseniális felolvasást. Nagy Asimov és sci-fi rajongó vagyok de ez a sorozat nagyon lebilincselő volt.. Még egyszer: KÖSZÖNÖM!

    2. Most végeztem a hangoskönyv el nagyon jó lett . Az 5. fejezetnél kicsit a hanggal volt valami de alig várom a fojtatást . Remélem a teljes sorozat felkerül .

      • Köszi! Tudok az 5. fejezetről. Sajnos mikrofon probléma. Valamikor újra olvasom majd de egyenlőre nem volt időm (se kedvem) ezzel foglalkozni. Nézd el ezt nekem :)))

    3. “Folytatása következik…” Nahát! Így befejezni!! 😍 Nagyon klassz volt, köszi szépen. És persze várom a folytatást, ha már megígérted 😉

    4. Köszönöm, nagyon jó hangoskönyvek és élvezhetőek a Mágusok. Tűkön ülve várom a Vérbeli Herceget vagy a Birodalom kiadványokat.

    HOZZÁSZÓLÁST ÍROK

    Kérjük, írja be véleményét!
    írja be ide nevét

    Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

    További hangoskönyvek