Több

     

    Simon Scarrow: A SAS hóditása ( A SAS sorozat 2.)

    Simon Scarrow: A SAS hóditása

    (HANGOSKÖNYV)

    A SAS sorozat 2. kötet (Egy vakmerő római kalandjai a hadseregben)

    Előadja: Professor

    Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

    Mikor Lucius Cornelius Macro centurio Kr. u. 43 nyarán, Claudius császár szolgálatában megérkezik Britannia partjaihoz, jól tudja, hogy hosszú, csatákkal teli hivatása legkeményebb hadjárata vár rá. Ám a briton harcosok rendíthetetlen bátorságára és vad könyörtelenségére semmi sem készíthette fel. A II. legiónak a sas hadijelvénye alatt vívott véres csatái során Macrónak és ifjú beosztottjának, Cato optiónak, valamint a túlerővel szembenéző római hadseregnek le kell győznie az ellenséget, mielőtt az elég erőssé válna ahhoz, hogy eltiporja őket. De nem a britonok jelentik az egyetlen veszélyt, mellyel Macrónak és Catónak szembe kell néznie. Egy sokkal kegyetlenebb ellenség is összeesküvést sző ellenük. Mikor Claudius dicsőséges győzelme láthatóan kezd szerencsétlenségbe torkollni, tudják, hogy gyorsan kell cselekedniük. Az idő azonban egyre fogy…

    Eredeti mű: Simon Scarrow – The ​Eagle’s Conquest

    ÖSSZ.LEJÁTSZÁSI IDŐ: 13:33:21

    Jó szórakozást!

    HANGOSKÖNYV fájlok letöltése:

    VÁJTFÜLŰEKNEK: EREDETI FÁJLOK (AKÁR EGYBEN IS LETÖLTHETŐ)

     

     

    10 HOZZÁSZÓLÁS

    1. Szia Professor ! Szerettem volna Donate-ni de csak Euro-t találtam ! Mit csináljak , ha nekem nincs Euro folyószámlám és csak Ft-ot tudnék utalni !

      • Szia!
        Mindegy milyen fajta pénz van a számládon (még ha galleonban – varázslópénzben is van) csak válaszd ki mennyit szeretnél küldeni és a bank átváltja.

    2. Koszonom. Nagyon halas vagyok. Meg van romolva a latasom es az idom sem nagyon engedi, hogy leuljek olvasni. Bocs az ekezetek hianya miatt.

    HOZZÁSZÓLÁST ÍROK

    Kérjük, írja be véleményét!
    írja be ide nevét

    Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

    További hangoskönyvek