Több

     

    John Sandford – Vörös köd (Lucas Davenport 6.)

    John Sandford – Vörös köd

    A Lucas Davenport sorozat 6. része

    Előadja: Professor

    Pulitzer-díjas újságíró műve.

    Hangeffekteket tartalmaz!!!

    Senki ​sem csinálta még nála jobban. Egy kaméleon volt, láthatatlan. Tettenérhetetlen. Hogyan volnál képes elkapni egy láthatatlan embert?
    John Sandford „mindent tud, amit tudni kell arról a robbanótöltetről, amitől egy jó thriller felborzolja az idegeket”, írja a New York Times Book Review. De a megelőző öt bestsellerében sem okozott olyan sokkoló élményt, mint a Vörös köd történetével.
    Szétszabdalt test bukkan elő egy vadrezervátum hótakarójában, egy másik egy szemetes konténerben. Az eset kényes politikai háttere miatt az ügy Lucas Davenport, a Minneapolis-i helyettes rendőrfőnök nyakába szakad, aki egyáltalán nem örül ennek. Éppen felépülőben van egy majdnem végzetes sebesülésből, és életében először megpróbál megállapodni egy asszony mellett, így azután a legkevésbé sem vágyik erre a feladatra.
    És, amint ez kiderül, majdnem az utolsó eset lesz, amivel foglalkozik…
    Az egymást követő akciók és agresszív karakterek felvonultatása a Vörös köd-öt felejthetetlen krimivé, John Sandford legjobb regényévé teszi.

    Eredeti mű :

    John Sandford: Night Prey

    Jó szórakozást!

    HANGOSKÖNYV fájlok letöltése:

    VÁJTFÜLŰEKNEK: EREDETI FÁJLOK ( AKÁR EGYBEN IS LETÖLTHETŐ)

    3 HOZZÁSZÓLÁS

    HOZZÁSZÓLÁST ÍROK

    Kérjük, írja be véleményét!
    írja be ide nevét

    Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

    További hangoskönyvek