Több

     

    Mario Puzo – Az ​utolsó keresztapa

    Mario Puzo – Az utolsó keresztapa

    (önálló regény)

    Előadja: Professor

    Mario Puzo 27 év után írt újra gengszter történetet. Ez a regény persze nem a régi történet folytatása. Itt egy másik nagyhatalmú Donnal és családjával ismerkedhetünk meg. Pénz és hatalom, erő és erőszak, intrikák és pozícióharc, na és természetesen szerelem, ezekről a jól bevált témákról szól Puzo könyve, de híven tükrözve az első keresztapa-történet óta eltelt időben bekövetkezett változásokat.Ez már egy más kor, mások a célok, az eszközök keményebbek – és mások az emberek is. A régi és az új menthetetlenül össze kell csapjon. Egy családon belül is.
    Bepillanthatunk Hollywood kulisszái mögé is. Az író saját tapasztalatait osztja meg a sztárok világáról és azt kell mondjam nem lehetett túl jó véleménnyel az álomgyárról. Puzo itt most kőkeményen lerántja a leplet az általa megalkotott kaszinókról és filmstúdiókról, amiket több mint valószínű a valóság ihletett.
    Az utolsó keresztapában minden nyers, és a könyvben semmi szépség nincs, de tulajdonképpen ez jobban tükrözi a valóságot.
    Össz lejátszási idő: 19:52:24

    JÓ SZÓRAKOZÁST!

    HANGOSKÖNYV fájlok letöltése:

    VÁJTFÜLŰEKNEK: EREDETI FÁJLOK (LETÖLTÉS AKÁR EGYBEN IS)

     

    16 HOZZÁSZÓLÁS

    1. az első reakcióm csak rossz volt a keresztapa megvalósított hangja miatt
      sablon és ezért unalmas
      a könyv végére megcsillant ismét a többi karakterben a képesség.
      De a könyvet még nem szerettem.
      Most jutottam oda
      Mind a könyv jó mind a felolvasás.
      Holnap érek rá dotálni a munkáját ez egy előzetes elismerés

    2. Több okból kifolyólag is lassan haladok vele. De! Minden percét imádom! 💗 Hangulatos, élvezetes, jó a zene is. Király vagy! Nagyon, nagyon köszönöm a munkádat!! 💗

    HOZZÁSZÓLÁST ÍROK

    Kérjük, írja be véleményét!
    írja be ide nevét

    Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

    További hangoskönyvek