Több

     

    Simon Scarrow: A sas vadászata ( A SAS sorozat 3.)

    Simon Scarrow: A sas vadászata

    (HANGOSKÖNYV)

    A SAS sorozat 3. kötet (Egy vakmerő római kalandjai a hadseregben)

    Előadja: Professor

    Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

    Vajon a megingathatatlan, bátor római hadsereg méltó ellenfele-e a barbár, könyörtelen briton törzseknek?
    Kr. u. 44 zord telén a Britanniában állomásozó római csapatok türelmetlenül várják a tavasz beköszöntét, hogy folytatódhasson a sziget elfoglalására indított hadjárat. Ám a britonok egyre ravaszabb módszerekkel szállnak szembe velük, és állandóan a hatalmas római hadsereg sarkában járnak.Mikor a legkönyörtelenebb bennszülöttek, a Sötét Hold druidái foglyul ejtik Plautius tábornok hajótörést szenvedett feleségét és gyermekeit, a rómaiaknak azonnal cselekedniük kell. A megviselt II. legio két önkéntesének veszedelmes küldetésre kell indulnia az ellenség uralta területre, hogy megpróbálják kiszabadítani a foglyokat. De vajon sikerül-e Macro centuriónak és optiójának, Catónak megtalálnia a tábornok családtagjait, mielőtt a druidák feláldoznák őket sötét isteneiknek?

    Össz lejátszási idő: 12:13:41

    Jó szórakozást!

    HANGOSKÖNYV fájlok letöltése:

    VÁJTFÜLŰEKNEK: EREDETI FÁJLOK ( GOOGLE DRIVE LINK – LETÖLTÉS AKÁR EGYBEN IS)

    10 HOZZÁSZÓLÁS

    1. Kedves Professzor, bemelegítésként a 4. részhez újrahallgatom a SAS sorozatot, de a 2. rész nem elérhető el… Tudsz tenni valamit? Köszönöm.

    HOZZÁSZÓLÁST ÍROK

    Kérjük, írja be véleményét!
    írja be ide nevét

    Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

    További hangoskönyvek