Több

     

    Szentiványi Jenő – A kőbaltás ember (Kamaszkorunk kedvencei sorozat)

    Szentiványi Jenő – A kőbaltás ember

    Kamaszkorunk kedvencei sorozat

    Előadja: Professor

    Sok ezer évvel ezelőtt – amikor még hazánk területén is mamutok éltek, és barlangi medve vívta rettentő harcát a kardfogú tigrissel – kicsiny emberhorda vándorolt végig a Tisza menti mocsárvilágon a Kárpátok vidékétől a Mátra aljáig. Közülük kerülnek ki regényünk magányos, vad hősei, akik az emberi fejlődés alsó fokán, kezdetleges kőfegyverekkel és szerszámokkal próbálnak úrrá lenni a természeten. Örökös életveszedelemben, lélegzetelállító kalandok közepette élnek, és csak tettrekészségük és ötletességük menti meg őket a pusztulástól. Róluk szól, hajdani őseinkről Szentiványi Jenőnek ez a mindvégig izgalmas és érdekfeszítő regénye.

    Lejátszási idő: 6:17:03

    Jó szórakozást!

    HANGOSKÖNYV fájlok letöltése:

    VÁJTFÜLŰEKNEK: EREDETI FÁJLOK (AKÁR EGYBEN IS LETÖLTHETŐ)

     

    4 HOZZÁSZÓLÁS

    1. Nagyon köszönöm ezt a kiváló élényt! Gyermekkorom kedvenc olvasánya volt az OK /Olcsó Könyvtár/ sorozatban jelent meg annak idején.

    2. Nagyon szeretem a történelem előtti sorozatokat, jó ötlet volt bővíteni vele à repertoárt. Ehez hasonló: J.M. Auel: A Föld gyermekei sorozat

    HOZZÁSZÓLÁST ÍROK

    Kérjük, írja be véleményét!
    írja be ide nevét

    Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

    További hangoskönyvek