Több

     

    Bernard Cornwell – Sharpe százada (Sharpe sorozat 13.)

    Bernard Cornwell – Sharpe százada
    Hangoskönyv

    A Sharpe sorozat 13. része
    Előadja: Professor Hangtechnika: Satilla

    Richard Sharpe és Badajoz ostroma, 1812. január–április

    Ez volt a legzordabb tél, amire Richard Sharpe vissza tudott emlékezni. Parancsnoki posztját elorozta tőle egy vagyonos ember, aki megvette az előléptetést, amire Sharpe vágyott. Ráadásul Angliá­ból megérkezett legrégebbi ellensége, a könyörtelen és elpusztíthatatlan Hakeswill, aki végleg tönkre akarja tenni Sharpe-ot.

    Sharpe azonban elhatározza, hogy fordít a szerencséjén, ennek pedig a legbiztosabb módja, ha ő vezeti a véres rohamot Badajoz városának bevehetetlen erődje ellen, ezzel a szinte biztos halálba vagy az elképzelhetetlen dicsőségbe indulva…

    Eredeti mű

    Össz lejátszási idő: 10:23:26

    Jó szórakozást!

    HANGOSKÖNYV fájlok letöltése:

    VÁJTFÜLŰEKNEK: EREDETI FÁJLOK (AKÁR EGYBEN IS LETÖLTHETŐ)

     

    11 HOZZÁSZÓLÁS

      • Köszi!
        Sajnos hibás a fájl, amint tudom cserélem! Addig is a google drive-ról le tudjátok szedni ha sürgős. Ott hibátlan az összes!

    1. Szia, Köszönöm, viszem dolgozni 🙂
      A „felolvasó bemutatók” egy tényleg jó és hiánypótló ötlet, a Galambék meg csinálhatnának egy másik estfm- et mert az is az volt 🙂 (még kazira is lett felvéve és bánom is, h mostanra elvesztek…)

      • Akkor jó melót. Galamb meg mindig kitalál valami újat. A felolvasásokon/közönségtalálkozókon(ej de beképzelten hangzik)
        azóta is törjük a fejünket, hogyan és hol lehetne megejteni.

      • Természetesen jön a folytatás (már nagyon várom, hogy olvashassam) hisz az egész sorozatot szeretném felolvasni. Bár már korábban kétszer is olvastam az egész sorozatot Hakeswill figurája hol felbukkan hol megint eltűnik. A kígyóvermet nem tudom hogyan sikrült túlélnie de ugye őt nem lehet megölni 🙂

    2. Szia Professzor!
      Nagyon hálás vagyok minden általad olvasott könyvért nem tudok kedvencet mondani mert mind szeretem!
      Folyamatosan hallgatom a könyveid! köszönet

    HOZZÁSZÓLÁST ÍROK

    Kérjük, írja be véleményét!
    írja be ide nevét

    Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

    További hangoskönyvek