Több

     

    Walter Scott – Quentin Durward

    Walter Scott – Quentin Durward

    Előadja: Professor

    Kalandban, izgalomban, fordulatos cselekményben Walter Scott talán leggazdagabb regénye. Színhelye a háborúk, cselszövések, lázadások zaklatta XV. századi Franciaország. A cselekmény bonyolítója XI. Lajos, Franciaország királya, korának egyik legravaszabb politikusa. Ellenfele: a vad és elszánt burgundiai herceg, Merész Károly. A tét: Liége városa. A kiszemelt áldozat: a szépséges Isabelle grófnő, akit Lajos király a burgundiai herceg egyik ellenfele, a vadsága és durvasága miatt Vadkannak csúfolt Guillaume de la Marche kezére akar játszani. A hatalmasok e küzdelmébe keveredik bele az ifjú Quentin Durward, egy Skóciából Franciaországba szakadt kóbor vitéz, akit a véletlen összehoz Lajos királlyal. Belép az udvari gárdába, bátran kiáll minden próbát, és sok veszélyes kaland után végül nagyrészt az ő vitézségén múlik, hogy a történet nem véres tragédiával zárul.

    Eredeti megjelenés éve: 1823

    Össz lejátszási idő:  ELSŐ KÖTET: 7:00:57

    HANGOSKÖNYV fájlok letöltése:

    VÁJTFÜLŰEKNEK: GOOGLE DRIVE AKÁR EGYBEN IS LETÖLTHETŐ!

     

    5 HOZZÁSZÓLÁS

    1. Jó kis történet kerekedik belőle, izgalmas. Élvezetes az előadás, bár a 17. fejezet utolsó mondatára semmi szükség nem volt…

    2. Köszi. Ismét. Egy kérdés. Sok könyvről nem tudom eldönteni,hogy fenn van vagy nincs. Pl Tékozló lány borítója ott van az oldalon mióta beléptem de nincs hozzá hanganyag. Angolul mar beszereztem de több időm van hallgatni mint olvasni. Fel van már olvasva vagy még csak tervben van?

    HOZZÁSZÓLÁST ÍROK

    Kérjük, írja be véleményét!
    írja be ide nevét

    Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

    További hangoskönyvek